Over Humphrey

Humphrey Bennett

Humphrey Bennett (1948) is tekenaar en woont sinds 25 jaar in Nederland. Hij kreeg zijn opleiding in the North-East London School of Arts, Sir John Cass (tekentechniek). Hij is bekend door zijn ballet- en natuurtekeningen. Zijn opdrachtgevers zijn o.a. organisaties als het National Ballet, Natuurmonumenten, de Bomenstichting en grote uitgevers.

Ieder werk is uniek. Op deze site staat slechts een selectie van al mijn werken. In mijn atelier in Baarn kunt u nog veel meer werken bezichtigen. Ik nodig u uit om langs te komen. Voor een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken onder nummer 035-5418577 of via e-mail (info@humphreybennett.nl)

Een werk kopen

Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere van mijn werken kunt u mij een e-mail sturen. Vermeld in de e-mail het nummer van het werk. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van mij. Natuurlijk kunt u ook eerst langskomen in mijn atelier in Baarn om de werken te bekijken. Voor een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken onder nummer 035-5418577 of via e-mail (info@humpreybennett.nl).

Prijzen op aanvraag beschikbaar

Model- en ballettekeningen: inclusief passe-partout
Pase-partout maat: 40 x 50cm of 50 x 60cm
Natuur- en diertekeningen: verschillende prijzen, op aanvraag beschikbaar
Werken kunnen ook inclusief lijst worden geleverd tegen een kleine meerprijs